MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen.

Services |


MAK Aandrijvingen - Services

 

 

Partners van MAK Aandrijvingen als verlengstuk van uw organisatie

De relatie met onze leveranciers kan het beste worden omschreven als “partners”. MAK heeft direct toegang tot de engineeringsafdeling en productie bij al haar partners. Dit betekent voor haar klanten dat zij via korte lijnen kunnen beschikken over de specifieke kennis die deze partners te bieden hebben. Alle door MAK vertegenwoordigde partners zijn ieder toonaangevend in hun vakgebied, ze lopen voor in product specifieke ontwikkelingen en behoren daarmee tot de belangrijkste producenten binnen hun discipline. Verschillende partners werken zelfs intensief met elkaar samen. Door de transparante wijze van communiceren en samenwerken, maakt MAK samen met haar klanten en partners de meest optimale keuzes. Door onze unieke samenwerking met onze partners kunnen wij zorgen voor de meest efficiënte oplossing. Een grote voorraad garandeert dat er op het juiste moment de juiste materialen ter beschikking staan. MAK heeft het volledige proces in communicatie en productie geautomatiseerd, deze automatisering is doorgevoerd tot en met de toeleveranciers. Hiermee is MAK een onmisbare schakel in de supply chain tussen afnemer en producent.

 

EDI -
Electronic data interchange

Snel en efficient orders plaatsen

 


O n z e   m e r k e n   :

 

Meer over Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Chiaravalli Trasmissioni S.p.A., partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Megadyne, ontwikkelaar en fabrikant van Tandriemen en poelies, onderdeel van AMMEGA en partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Motovario, producent van transmissie componenten die voorzien in de mechanische en mechatronische behoeften van alle industriële sectoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Pickert, specialist op het gebied van speciale ketting- en tandwielen, klantspecifieke en in kleine series vervaardigd. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Rehfuss Drive Solutions GmbH, specialist op het gebied van tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Expert in vervaardigen van speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Renold Plc: producent van rollenkettingen, tandwielen en flexibele koppelingen. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over SPG, producent van kwalitatief hoogwaardige AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Passende oplossing AC-elektromotoren en -reductoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Watt Drive Antriebstechnik GmbH | WEG, WattDrive ontwikkelt, produceert en verkoopt motorreductoren, 3-fase motoren, frequentieomvormers wereldwijd en biedt een modulair, combineerbaar spectrum van complete motorreductoren | aandrijfsystemen met zijn modulaire motor en versnellingsbak. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over ZMC Italy - Industrial Transport Chains Manufacturer, deze leverancier ontwikkelt producten voor de verkoop van industriële kettingen, standaard en speciaal, met verschillende oplossingen. Partner van MAK Aandrijvingen.