MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen.

Home | Megadyne |


MAK Aandrijvingen, partners, Megadyne.

Megadyne, partner van MAK Aandrijvingen

 

Productie van tandriemen
In 1957 is Megadyne begonnen met de productie van tandriemen. Voortdurend onderzoek en ontwikkeling heeft geresulteerd in een groot aanbod hoogwaardige producten. Megadyne onderscheidt zich van andere tandriemproducenten door productie van zowel de range tandriemen rubber als polyurethaan te voeren. Daarnaast produceert Megadyne ook poelies. Daarmee is Megadyne een van 's werelds meest toonaangevende producenten van polyurethaan banden, rubber riemen én poelies. Door de voortdurend wereldwijd groeiende aanwezigheid beschikt Megadyne over een distributienetwerk dat lokale service en technische ondersteuning garandeert.

 

Geschikt voor de meeste industriële toepassingen

 

Megadyne was oorspronkelijk producent van vlakke rubber tandriemen. In de jaren 80 werd dankzij de groeiende ervaring op het gebied van polymeren de productie uitgebreid met gegoten en open-eind polyurethaan tandriemen. De groei van het bedrijf leidde tot een wereldwijd commercieel netwerk, waarna, gebaseerd op de vraag uit de markt, het leveringsprogramma werd uitgebreid naar complete aandrijfsystemen. Voormalige Pirelli-productie in Spanje werd overgenomen ten behoeve van de productie van rubber tandriemen en een nieuwe faciliteit in Milaan werd opgericht voor de productie van poelies. Inmiddels beschikt Megadyne over wereldwijd commercieel netwerk, met productielokaties binnen Europa, maar ook in de Verenigde Staten en het Verre Oosten.

 

De producten van Megadyne zijn geschikt voor de meeste industriële toepassingen op het gebied van aandrijving, overbrenging van vermogen, synchronisatie, transporteren en lineaire positionering.

 

Sinds 1995 is MAK Aandrijvingen partner van Megadyne in de Nederlandse markt. Naast het uit veelal uit voorraad en op maat leveren van het uitgebreide assortiment, beschikt MAK over de specifieke apparatuur om tandriemen te snijden en lassen, waarbij de kwaliteitsnorm van Megadyne gewaarborgd blijft.

 

 

Voortdurend onderzoek
Het doel van Megadyne is om te voldoen aan alle aspecten en behoeften van hun klanten op het gebied van aandrijvingen. Om een goede technische ondersteuning te kunnen bieden doet de afdeling Onderzoek en Ontwikkeling voortdurend onderzoek naar nieuwe materialen en wordt de productie-technologie regelmatig geactualiseerd. Op deze manier wordt nieuwe productontwikkeling op een efficiëntere manier gerealiseerd.

 

 

MAK Aandrijvingen, partners, Megadyne.

 

Downloads

 

Companybrochure MAK Aandrijvingen - Sterke schakel in de Supply Chain   MAK Aandrijvingen

 


O n z e   m e r k e n   :

 

Meer over Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Chiaravalli Trasmissioni S.p.A., partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Megadyne, ontwikkelaar en fabrikant van Tandriemen en poelies, onderdeel van AMMEGA en partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Motovario, producent van transmissie componenten die voorzien in de mechanische en mechatronische behoeften van alle industriële sectoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Pickert, specialist op het gebied van speciale ketting- en tandwielen, klantspecifieke en in kleine series vervaardigd. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Rehfuss Drive Solutions GmbH, specialist op het gebied van tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Expert in vervaardigen van speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Renold Plc: producent van rollenkettingen, tandwielen en flexibele koppelingen. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over SPG, producent van kwalitatief hoogwaardige AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Passende oplossing AC-elektromotoren en -reductoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Watt Drive Antriebstechnik GmbH | WEG, WattDrive ontwikkelt, produceert en verkoopt motorreductoren, 3-fase motoren, frequentieomvormers wereldwijd en biedt een modulair, combineerbaar spectrum van complete motorreductoren | aandrijfsystemen met zijn modulaire motor en versnellingsbak. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over ZMC Italy - Industrial Transport Chains Manufacturer, deze leverancier ontwikkelt producten voor de verkoop van industriële kettingen, standaard en speciaal, met verschillende oplossingen. Partner van MAK Aandrijvingen.