MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen.

Partners |


Over MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen. Hypermodern pand in Lelystad.

 

 

Onze merken:

 

Meer over Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen.     Meer over Chiaravalli Trasmissioni S.p.A., partner van MAK Aandrijvingen.    Meer over Megadyne, ontwikkelaar en fabrikant van Tandriemen en poelies, onderdeel van AMMEGA en partner van MAK Aandrijvingen.    Meer over Motovario, producent van transmissie componenten die voorzien in de mechanische en mechatronische behoeften van alle industriële sectoren. Partner van MAK Aandrijvingen.    Meer over Pickert, specialist op het gebied van speciale ketting- en tandwielen, klantspecifieke en in kleine series vervaardigd. Partner van MAK Aandrijvingen.    Meer over Rehfuss Drive Solutions GmbH, specialist op het gebied van tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Expert in vervaardigen van speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden. Partner van MAK Aandrijvingen.   

 

Meer over Renold Plc: producent van rollenkettingen, tandwielen en flexibele koppelingen. Partner van MAK Aandrijvingen.    Meer over SPG, producent van kwalitatief hoogwaardige AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Passende oplossing AC-elektromotoren en -reductoren. Partner van MAK Aandrijvingen.    Meer over Watt Drive Antriebstechnik GmbH | WEG, WattDrive ontwikkelt, produceert en verkoopt motorreductoren, 3-fase motoren, frequentieomvormers wereldwijd en biedt een modulair, combineerbaar spectrum van complete motorreductoren | aandrijfsystemen met zijn modulaire motor en versnellingsbak. Partner van MAK Aandrijvingen.   

 

Meer over ZMC Italy - Industrial Transport Chains Manufacturer, deze leverancier ontwikkelt producten voor de verkoop van industriële kettingen, standaard en speciaal, met verschillende oplossingen. Partner van MAK Aandrijvingen.   

 

Partners als verlengstuk van onze organisatie

 

 

De relatie die MAK met haar toeleveranciers onderhoudt, vindt plaats op het niveau van partners. Bij al haar toeleveranciers heeft MAK direct toegang tot de engineeringafdeling en productie. Dit betekent voor afnemers van MAK, dat zij via korte lijnen kunnen beschikken over de specifieke kennis die bij deze partners aanwezig is en dat de voortgang van opdrachten inzichtelijk is.

 

Alle producenten die MAK vertegenwoordigt, zijn ieder toonaangevend in hun vakgebied, ze lopen voor in productspecifieke ontwikkelingen en behoren daarmee tot de belangrijkste producenten binnen hun discipline. Verschillende partners van MAK werken zelfs intensief met elkaar samen.

 

De keuzes die MAK tezamen met haar afnemers en toeleveranciers maakt, zijn door de transparante wijze van communiceren en werken de meest optimale. De vrije rol waar MAK over beschikt, voorziet in de meest efficiënte keuze.

 

Altijd op het juiste moment over de juiste materialen beschikken wordt gegarandeerd door de grote voorraad die MAK, in haar moderne pand in Lelystad aanhoudt.

 

MAK heeft het volledige proces in communicatie en productie geautomatiseerd. Deze automatisering is doorgevoerd tot en met de toeleveranciers. Op deze wijze vervult MAK een onmisbare schakel in de supply chain tussen afnemer en producent.

 

Compleet assortiment
Het pakket dat MAK Aandrijvingen voert is veelomvattend en nagenoeg compleet. Met trots vertegenwoordigt MAK Aandrijvingen een aantal topmerken, die garant staan voor betrouwbare kwaliteitsproducten. U herkent ongetwijfeld een of meerdere merknamen: Carpanelli ; Chiaravalli ; Megadyne ; Motovario ; Pickert ; Rehfuss ; Renold ; SPG ; WattDrive en ZMC .

 

 

Van onze medewerkers kunt u optimale ondersteuning verwachten.
Door een continue kennisuitwisseling zijn onze mensen altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij onze partners.
De bundeling van kennis en kwaliteit heeft geresulteerd in jarenlang succes.

 

 

MAK Aandrijvingen, lancering nieuwe website: 3 klikken, snel navigeren, productspecificaties, pc, tablet, mobiel.

 

Downloads

 

Companybrochure MAK Aandrijvingen - Sterke schakel in de Supply Chain   MAK Aandrijvingen