MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen.

Services | Logistiek|


Over MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen. Hypermodern pand in Lelystad.

Logistiek

 

Verpakking
De zendingen die u van MAK ontvangt zijn doordacht ingepakt. Elke afzonderlijke orderpositie is direct te identificeren en te verwerken. De wijze van aanlevering maakt dat, uiteraard enigszins afhankelijk van de omvang van de zending, de producten binnen minuten na ontvangst kunnen worden geboekt en bij uw assemblage worden aangeleverd.

 

Productidentifcatie en verwerking
Iedere positie van de klantorder wordt tijdens het verzendklaar maken voorzien van een identificatielabel. Op het label worden standaard het klantordernummer, orderpositie, klant-artikelnummer en aantal vermeld, al dan niet afgebeeld in de door de klant toegepaste barcode. Individuele aandrijvingen en motoren kunnen worden voorzien van een druk- en watervaste sticker. Op deze sticker zijn vermeld: De door de eindverbruiker toegepaste aandrijving of motor is hiermee, waar ook ter wereld, snel en eenduidig te identificeren.

 

Weekzendingen
Wanneer doorlooptijden op artikelniveau zijn vastgelegd worden weekzendingen mogelijk, afgestemd op de voorkeur van de klant.

 

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Via deze link komt u snel met ons in contact.

 

 

MAK Aandrijvingen, services: Logistiek.

 

Downloads

 

Companybrochure MAK Aandrijvingen - Sterke schakel in de Supply Chain   Mak Aandrijvingen

 


O n z e   m e r k e n   :

 

Meer over Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Chiaravalli Trasmissioni S.p.A., partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Megadyne, ontwikkelaar en fabrikant van Tandriemen en poelies, onderdeel van AMMEGA en partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Motovario, producent van transmissie componenten die voorzien in de mechanische en mechatronische behoeften van alle industriële sectoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Pickert, specialist op het gebied van speciale ketting- en tandwielen, klantspecifieke en in kleine series vervaardigd. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Rehfuss Drive Solutions GmbH, specialist op het gebied van tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Expert in vervaardigen van speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Renold Plc: producent van rollenkettingen, tandwielen en flexibele koppelingen. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over SPG, producent van kwalitatief hoogwaardige AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Passende oplossing AC-elektromotoren en -reductoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Watt Drive Antriebstechnik GmbH | WEG, WattDrive ontwikkelt, produceert en verkoopt motorreductoren, 3-fase motoren, frequentieomvormers wereldwijd en biedt een modulair, combineerbaar spectrum van complete motorreductoren | aandrijfsystemen met zijn modulaire motor en versnellingsbak. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over ZMC Italy - Industrial Transport Chains Manufacturer, deze leverancier ontwikkelt producten voor de verkoop van industriële kettingen, standaard en speciaal, met verschillende oplossingen. Partner van MAK Aandrijvingen.