MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen.

Home | Carpanelli |


MAK Aandrijvingen, partners, Carpanelli.

Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen

 

Carpanelli Motori Elettrici SpA, Bologna, in 1947 opgericht door de heer Zeno Carpanelli, is een van de grotere producenten op het gebied van elektrische motoren, met een capaciteit van meer dan een miljoen motoren per jaar. Het bedrijf beschikt over een grote, technisch hoogwaardige engineeringsafdeling en moderne testfaciliteiten. Het accent van het bedrijf ligt dan ook op het ontwerpen en produceren van elektromotoren in het bereik van 30W tot 15kW voor speciale toepassingen. 60% van de productie bestaat uit maatwerk voor de voornamelijk internationale klanten. Carpanelli is ISO-gecertificeerd en is geautoriseerd om te produceren onder CE, CSA en UL-keurmerk.

 

Al meer dan twintig jaar geleden is MAK Aandrijvingen een relatie met Carpanelli Motori Elettrici aangegaan. Inmiddels is MAK een van de belangrijkste klanten van Carpanelli.

 

IE2 / IE3 norm
De IE2 / IE3 norm is van toepassing op elektromotoren vanaf 0,75kW. Carpanelli levert elektromotoren die aan de nieuwe eisen van de Efficiency Standard voldoen.

 

 

MAK Aandrijvingen, partners, Carpanelli.

 

Downloads

 

Companybrochure MAK Aandrijvingen - Sterke schakel in de Supply Chain   MAK Aandrijvingen

 


O n z e   m e r k e n   :

 

Meer over Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Chiaravalli Trasmissioni S.p.A., partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Megadyne, ontwikkelaar en fabrikant van Tandriemen en poelies, onderdeel van AMMEGA en partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Motovario, producent van transmissie componenten die voorzien in de mechanische en mechatronische behoeften van alle industriële sectoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Pickert, specialist op het gebied van speciale ketting- en tandwielen, klantspecifieke en in kleine series vervaardigd. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Rehfuss Drive Solutions GmbH, specialist op het gebied van tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Expert in vervaardigen van speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Renold Plc: producent van rollenkettingen, tandwielen en flexibele koppelingen. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over SPG, producent van kwalitatief hoogwaardige AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Passende oplossing AC-elektromotoren en -reductoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Watt Drive Antriebstechnik GmbH | WEG, WattDrive ontwikkelt, produceert en verkoopt motorreductoren, 3-fase motoren, frequentieomvormers wereldwijd en biedt een modulair, combineerbaar spectrum van complete motorreductoren | aandrijfsystemen met zijn modulaire motor en versnellingsbak. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over ZMC Italy - Industrial Transport Chains Manufacturer, deze leverancier ontwikkelt producten voor de verkoop van industriële kettingen, standaard en speciaal, met verschillende oplossingen. Partner van MAK Aandrijvingen.