MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen.

Home | Rehfuss |


MAK Aandrijvingen, partners, Rehfuss.

Rehfuss Drive Solutions GmbH, partner van MAK Aandrijvingen

 

Rehfuss Drive Solutions GmbH, opgericht in 1951 in het Zuidduitse Albstadt hield zich aanvankelijk bezig met de bouw en productie van textielmachines. In 1961 is Rehfuss gestart met de specialisatie in de techniek van de elektrische aandrijving. Rehfuss biedt een grote diversiteit aan tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in aandrijvingen in het bereik van de kleine, lichte tandwiel/ conische/ wormwiel aandrijvingen (tot ca. 1.500 Nm uitgaand draaimoment). De productie van Carl Rehfuss is grotendeels gebaseerd op speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden.
Het succes van Rehfuss wordt vooral gecreëerd door de continue nadruk op kwaliteit en betrouwbaarheid. Twee belangrijke aspecten waar ook MAK Aandrijvingen veel waarde aan hecht. Rehfuss is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001:2015.

 

 

MAK Aandrijvingen, partners, Rehfuss.

 

Downloads

 

Companybrochure MAK Aandrijvingen - Sterke schakel in de Supply Chain   MAK Aandrijvingen

 


O n z e   m e r k e n   :

 

Meer over Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Chiaravalli Trasmissioni S.p.A., partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Megadyne, ontwikkelaar en fabrikant van Tandriemen en poelies, onderdeel van AMMEGA en partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Motovario, producent van transmissie componenten die voorzien in de mechanische en mechatronische behoeften van alle industriële sectoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Pickert, specialist op het gebied van speciale ketting- en tandwielen, klantspecifieke en in kleine series vervaardigd. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Rehfuss Drive Solutions GmbH, specialist op het gebied van tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Expert in vervaardigen van speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Renold Plc: producent van rollenkettingen, tandwielen en flexibele koppelingen. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over SPG, producent van kwalitatief hoogwaardige AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Passende oplossing AC-elektromotoren en -reductoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Watt Drive Antriebstechnik GmbH | WEG, WattDrive ontwikkelt, produceert en verkoopt motorreductoren, 3-fase motoren, frequentieomvormers wereldwijd en biedt een modulair, combineerbaar spectrum van complete motorreductoren | aandrijfsystemen met zijn modulaire motor en versnellingsbak. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over ZMC Italy - Industrial Transport Chains Manufacturer, deze leverancier ontwikkelt producten voor de verkoop van industriële kettingen, standaard en speciaal, met verschillende oplossingen. Partner van MAK Aandrijvingen.