MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen.

Home | Motovario |


Motovario, producent van motoren en reductoren voor industriële en civiele toepassingen | Partner van MAK Aandrijvingen. Wormwielreductoren - tandwielreductoren - kegelwielreductoren - variatoren.

Motovario, partner van MAK Aandrijvingen

 

Sinds haar oprichting in 1965 in de stad Formigine, is Motovario uitgegroeid tot een van de belangrijkste Europese fabrikanten van tandwielkasten voor industriële en civiele toepassingen. In 1998 volgde de overname van Spaggiari Trasmissioni, een bekend bedrijf met dertig jaar ervaring in de mechanische technologie.

 

In 2006 werd Motovario overgenomen door het Italiaanse beleggingsfonds BS Private Equity teneinde de ontwikkeling van de onderneming te beheren en wereldwijde groei te ondersteunen.

 

Productie vindt grotendeels plaats in de vestigingen van Formigine en Ubersetto, waar men 50.000 vierkante meter ter beschikking heeft voor de productie faciliteiten met een staf van ca. 500 werknemers.

 

45 jaar na haar oprichting heeft Motovario bewezen te kunnen groeien in lijn met de schommelingen van de markt, door haar flexibele structuur en het consolideren van haar plaats als marktleider in haar sector.

 

Motovario is aanwezig in alle belangrijke wereldmarkten met een netwerk van gekwalificeerde dealers en agenten, en met haar eigen dochterondernemingen in Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Duitsland, Engeland, Denemarken, China en de Verenigde Staten.

 

Met haar zorgvuldig afgestemde organisatie, kan Motovario haar klanten firstrate dienstverlening garanderen in termen van kwaliteit, leverperformance en technische ondersteuning. Dankzij meer dan 30 gekwalificeerde assemblage centra kan Motovario volledig op maat gemaakte producten leveren en maakt haar wereldwijd concurrerend in veel toepassingsgebieden.

 

Begin 2011 heeft Motovario SpA MAK Aandrijvingen aangesteld als officiële distributeur voor de Nederlandse markt.

 

In december 2012 heeft Motovario S.p.A. in Italië MAK Aandrijvingen de kwalificatie van MAC toegekend, het erkende Motovario Assembly Center. MAK Aandrijvingen is daarmee de enige door Motovario gecertificeerde assemblagefaciliteit van Nederland.

 

 

MAK Aandrijvingen, partners, Motovario.

 

Downloads

 

Companybrochure MAK Aandrijvingen - Sterke schakel in de Supply Chain   MAK Aandrijvingen

 


O n z e   m e r k e n   :

 

Meer over Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Chiaravalli Trasmissioni S.p.A., partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Megadyne, ontwikkelaar en fabrikant van Tandriemen en poelies, onderdeel van AMMEGA en partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Motovario, producent van transmissie componenten die voorzien in de mechanische en mechatronische behoeften van alle industriële sectoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Pickert, specialist op het gebied van speciale ketting- en tandwielen, klantspecifieke en in kleine series vervaardigd. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Rehfuss Drive Solutions GmbH, specialist op het gebied van tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Expert in vervaardigen van speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Renold Plc: producent van rollenkettingen, tandwielen en flexibele koppelingen. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over SPG, producent van kwalitatief hoogwaardige AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Passende oplossing AC-elektromotoren en -reductoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Watt Drive Antriebstechnik GmbH | WEG, WattDrive ontwikkelt, produceert en verkoopt motorreductoren, 3-fase motoren, frequentieomvormers wereldwijd en biedt een modulair, combineerbaar spectrum van complete motorreductoren | aandrijfsystemen met zijn modulaire motor en versnellingsbak. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over ZMC Italy - Industrial Transport Chains Manufacturer, deze leverancier ontwikkelt producten voor de verkoop van industriële kettingen, standaard en speciaal, met verschillende oplossingen. Partner van MAK Aandrijvingen.