MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen.

Home | Renold |


MAK Aandrijvingen, partners, Renold.

Renold GmbH, partner van MAK Aandrijvingen

 

MAK Aandrijvingen is reeds jarenlang een belangrijke distributeur van Renold, onder meer vanwege de intensieve samenwerking die sinds 1947 bestaat tussen MAK en Arnold & Stolzenberg.

 

A&S Rollenkette GmbH, opgericht in 1909, is een van de grootste rollenkettingen producenten ter wereld. Met name op het gebied van kwaliteitscontrole, die tijdens de productie van elk onderdeel van de ketting plaatsvindt, onderscheidt A&S Rollenkette GmbH zich van al haar concurenten.

 

Deze kwaliteitscontrole heeft erin geresulteerd dat A&S Rollenkette GmbH reeds sinds 1988 een ISO 9001 certificering in haar bezit heeft.

 

Al meer dan 43 jaar maakt Arnold & Stolzenberg deel uit van de Renold Group. Inmiddels is de beslissing genomen tot naamswijziging van de organisatie Arnold & Stolzenberg GmbH, gevestigd in Einbeck, Duitsland in Renold GmbH.

 

De merknaam A&S blijft in gebruik, officieel onder de naam A&S Chain. De producten zijn te herkennen aan de geel/blauwe verpakking. In de Nederlandse markt wordt A&S Chain van Renold GmbH vertegenwoordigd door MAK Aandrijvingen B.V.

 

In 2011 heeft MAK Aandrijvingen de distributie aan Nederlandse OEM-markt van de complete range Renold-producten voor de machinebouw overgenomen.

 

 

MAK Aandrijvingen, partners, Renold.

 

Downloads

 

Companybrochure MAK Aandrijvingen - Sterke schakel in de Supply Chain   MAK Aandrijvingen

 


O n z e   m e r k e n   :

 

Meer over Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Chiaravalli Trasmissioni S.p.A., partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Megadyne, ontwikkelaar en fabrikant van Tandriemen en poelies, onderdeel van AMMEGA en partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Motovario, producent van transmissie componenten die voorzien in de mechanische en mechatronische behoeften van alle industriële sectoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Pickert, specialist op het gebied van speciale ketting- en tandwielen, klantspecifieke en in kleine series vervaardigd. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Rehfuss Drive Solutions GmbH, specialist op het gebied van tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Expert in vervaardigen van speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Renold Plc: producent van rollenkettingen, tandwielen en flexibele koppelingen. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over SPG, producent van kwalitatief hoogwaardige AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Passende oplossing AC-elektromotoren en -reductoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Watt Drive Antriebstechnik GmbH | WEG, WattDrive ontwikkelt, produceert en verkoopt motorreductoren, 3-fase motoren, frequentieomvormers wereldwijd en biedt een modulair, combineerbaar spectrum van complete motorreductoren | aandrijfsystemen met zijn modulaire motor en versnellingsbak. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over ZMC Italy - Industrial Transport Chains Manufacturer, deze leverancier ontwikkelt producten voor de verkoop van industriële kettingen, standaard en speciaal, met verschillende oplossingen. Partner van MAK Aandrijvingen.