MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen.

Services | EDI - Electronic data interchange|


MAK Aandrijvingen, services: EDI - Electronic Data Interchange, Snel en efficient orders plaatsen.

EDI - Electronic data interchange

 

Snel en efficiënt uw orders plaatsen wordt vandaag de dag steeds belangrijker. Een koppeling tussen uw ERP-systeem en dat van MAK maakt dit mogelijk. U kunt via de EDI-koppeling digitaal bestellen en factureren.

 

Voordelen EDI

Kostenbesparend en foutloos

 

Volledige EDI-koppeling
Met een volledige EDI-koppeling tussen uw ERP-systeem en dat van MAK worden naast het digitaal plaatsen van uw bestellingen ook de bevestigingen vanuit MAK automatisch verwerkt. Ook kan de digitale factuur van MAK geautomatiseerd worden geboekt en verwerkt.

 

Eenvoudig aansluiten
EDI is eenvoudig op uw huidige ERP-systeem aan te sluiten. MAK werkt op dit moment met drie verschillende partijen samen die software leveren om de communicatie tussen partijen te faciliteren.

 

Een van deze partijen is Trade Cloud; een B2B inkoop-platform waarin meerdere nuttige functies zijn geïntegreerd. Verder werken we samen met Baseware en Tungsten; zij bieden de mogelijkheid om ERP-systemen een-op-een met elkaar te laten communiceren.

 

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Via deze link komt u snel met ons in contact.

 

 

MAK Aandrijvingen, services: EDI - Electronic Data Interchange, Snel en efficient orders plaatsen.

 

Downloads

 

Companybrochure MAK Aandrijvingen - Sterke schakel in de Supply Chain   Mak Aandrijvingen

 


O n z e   m e r k e n   :

 

Meer over Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Chiaravalli Trasmissioni S.p.A., partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Megadyne, ontwikkelaar en fabrikant van Tandriemen en poelies, onderdeel van AMMEGA en partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Motovario, producent van transmissie componenten die voorzien in de mechanische en mechatronische behoeften van alle industriële sectoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Pickert, specialist op het gebied van speciale ketting- en tandwielen, klantspecifieke en in kleine series vervaardigd. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Rehfuss Drive Solutions GmbH, specialist op het gebied van tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Expert in vervaardigen van speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Renold Plc: producent van rollenkettingen, tandwielen en flexibele koppelingen. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over SPG, producent van kwalitatief hoogwaardige AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Passende oplossing AC-elektromotoren en -reductoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Watt Drive Antriebstechnik GmbH | WEG, WattDrive ontwikkelt, produceert en verkoopt motorreductoren, 3-fase motoren, frequentieomvormers wereldwijd en biedt een modulair, combineerbaar spectrum van complete motorreductoren | aandrijfsystemen met zijn modulaire motor en versnellingsbak. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over ZMC Italy - Industrial Transport Chains Manufacturer, deze leverancier ontwikkelt producten voor de verkoop van industriële kettingen, standaard en speciaal, met verschillende oplossingen. Partner van MAK Aandrijvingen.