MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen.

Services | Klant specifiek voorraad beheer |


MAK Aandrijvingen, services: Klant specifiek voorraadbeheer.

Klant specifiek voorraad beheer

 

Een van de belangrijkste services die MAK bied aan de klant is het op voorraad houden van klant specifieke producten. Deze service sluit aan bij de rol die wij voor onszelf als handelsonderneming zien weggelegd: het toeleveren van hoogwaardige aandrijfcomponenten op een wijze die ervoor zorgt dat onze afnemers op het juiste moment over de juiste onderdelen kunnen beschikken.

 

Het volledig geautomatiseerde voorraadbewakingssysteem van MAK zorgt voor de meest efficiënte voorraad, waarbij wordt gestuurd op verbruik van de klant. In overleg met de inkoop- en logistiekafdeling van de klant worden minimale voorraden en bestelhoeveelheden op artikelniveau vastgelegd.

 

Maandelijks krijgt de klant het afroepoverzicht toegestuurd. Dit overzicht geeft de beschikbaarheid van alle gekoppelde artikelen weer.

 

Wekelijks wordt, per artikel, geautomatiseerd gecontroleerd of de vrij beschikbare voorraad onder de overeengekomen minimale voorraad is uitgekomen. Indien dat voor een of meerdere artikelen het geval is dan ontvangt de klant van ons per e-mail een afroepbesteladvies, op basis waarvan een opdracht tot aanvullen van de beschikbare voorraad kan worden gegeven.

 

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Via deze link komt u snel met ons in contact.

 

 

MAK Aandrijvingen, services: Klant specifiek voorraadbeheer.

 

Downloads

 

Companybrochure MAK Aandrijvingen - Sterke schakel in de Supply Chain   MAK Aandrijvingen

 


O n z e   m e r k e n   :

 

Meer over Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Chiaravalli Trasmissioni S.p.A., partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Megadyne, ontwikkelaar en fabrikant van Tandriemen en poelies, onderdeel van AMMEGA en partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Motovario, producent van transmissie componenten die voorzien in de mechanische en mechatronische behoeften van alle industriële sectoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Pickert, specialist op het gebied van speciale ketting- en tandwielen, klantspecifieke en in kleine series vervaardigd. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Rehfuss Drive Solutions GmbH, specialist op het gebied van tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Expert in vervaardigen van speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Renold Plc: producent van rollenkettingen, tandwielen en flexibele koppelingen. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over SPG, producent van kwalitatief hoogwaardige AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Passende oplossing AC-elektromotoren en -reductoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Watt Drive Antriebstechnik GmbH | WEG, WattDrive ontwikkelt, produceert en verkoopt motorreductoren, 3-fase motoren, frequentieomvormers wereldwijd en biedt een modulair, combineerbaar spectrum van complete motorreductoren | aandrijfsystemen met zijn modulaire motor en versnellingsbak. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over ZMC Italy - Industrial Transport Chains Manufacturer, deze leverancier ontwikkelt producten voor de verkoop van industriële kettingen, standaard en speciaal, met verschillende oplossingen. Partner van MAK Aandrijvingen.