MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen.

Home | SPG |


MAK Aandrijvingen, partners, SPG.

SPG, partner van MAK Aandrijvingen

 

Voor toepassingen waar volledig gestandaardiseerde range AC-elektromotoren en -reductoren niet voldoen, heeft MAK Aandrijvingen het grootste assortiment van SPG in huis, dat in veel gevallen een passende oplossing biedt. In haar fabriek in Zuid-Korea produceert SPG kwalitatieve AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Het vermogensbereik van het leveringsprogramma motoren ligt tussen 6 tot 500 Watt.

 

SPG is een van 's werelds grootste producenten, die gespecialiseerd is in - qua afmeting kleine - AC/DC motoren, reductoren en planetaire aandrijvingen. Mede door het wereldwijde netwerk, de uitstekende concurrentiepositie en het tot hun beschikking hebben van hoogwaardige onderzoeks- en ontwikkelingsmogelijkheden is SPG een leidende partij in dit marktsegment.

 

De producten van SPG worden ingezet in diverse automatiseringstoepassingen, op het gebied van automotive tot industriële toepassingen. SPG wordt ook door meerdere bekende Duitse producenten van huishoudelijke apparatuur ingezet.

 

 

MAK Aandrijvingen, partners, SPG.

 

Downloads

 

Companybrochure MAK Aandrijvingen - Sterke schakel in de Supply Chain   MAK Aandrijvingen

 


O n z e   m e r k e n   :

 

Meer over Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Chiaravalli Trasmissioni S.p.A., partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Megadyne, ontwikkelaar en fabrikant van Tandriemen en poelies, onderdeel van AMMEGA en partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Motovario, producent van transmissie componenten die voorzien in de mechanische en mechatronische behoeften van alle industriële sectoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Pickert, specialist op het gebied van speciale ketting- en tandwielen, klantspecifieke en in kleine series vervaardigd. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Rehfuss Drive Solutions GmbH, specialist op het gebied van tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Expert in vervaardigen van speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Renold Plc: producent van rollenkettingen, tandwielen en flexibele koppelingen. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over SPG, producent van kwalitatief hoogwaardige AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Passende oplossing AC-elektromotoren en -reductoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Watt Drive Antriebstechnik GmbH | WEG, WattDrive ontwikkelt, produceert en verkoopt motorreductoren, 3-fase motoren, frequentieomvormers wereldwijd en biedt een modulair, combineerbaar spectrum van complete motorreductoren | aandrijfsystemen met zijn modulaire motor en versnellingsbak. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over ZMC Italy - Industrial Transport Chains Manufacturer, deze leverancier ontwikkelt producten voor de verkoop van industriële kettingen, standaard en speciaal, met verschillende oplossingen. Partner van MAK Aandrijvingen.