MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen.

Services | Klant specifieke producten |


MAK Aandrijvingen, services: Klant specifieke producten.

Klant specifieke producten

 

Vanuit de productieafdelingen van MAK Aandrijvingen

 

Een groot deel van de standaard voorraadartikelen die MAK uitlevert, wordt intern bewerkt en aangepast aan de specificaties van de klant. MAK beschikt over goed geoutilleerde assemblagefaciliteiten t.b.v. kettingmontage, het snijden en lassen van tandriemen en voor de samenbouw van motor reductoren; werkzaamheden die worden uitgevoerd door vakbekwame mechanische engineers. Door middel van CNC-gestuurde machines is de verspaningsafdeling in staat klant specifieke bewerkingen op kettingwielen, tandwielen en poelies aan te brengen.

 

Geproduceerd vanuit Azië

 

In Azië werkt MAK al decennia samen met meerdere vaste partners voor de productie van speciale kettingwielen, tandwielen, tandriempoelies en andere mechanische aandrijfcomponenten. Onze partner ZGC vervult een belangrijke rol in de beoordeling en selectie van onze Aziatische partners. ZGC beheert het logistieke traject en verzorgt de kwaliteitscontroles, verpakking en verzending.

 

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Via deze link komt u snel met ons in contact.

 

 

MAK Aandrijvingen, services: Klant specifieke producten.

 

Downloads

 

Companybrochure MAK Aandrijvingen - Sterke schakel in de Supply Chain   MAK Aandrijvingen

 


O n z e   m e r k e n   :

 

Meer over Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Chiaravalli Trasmissioni S.p.A., partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Megadyne, ontwikkelaar en fabrikant van Tandriemen en poelies, onderdeel van AMMEGA en partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Motovario, producent van transmissie componenten die voorzien in de mechanische en mechatronische behoeften van alle industriële sectoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Pickert, specialist op het gebied van speciale ketting- en tandwielen, klantspecifieke en in kleine series vervaardigd. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Rehfuss Drive Solutions GmbH, specialist op het gebied van tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Expert in vervaardigen van speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Renold Plc: producent van rollenkettingen, tandwielen en flexibele koppelingen. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over SPG, producent van kwalitatief hoogwaardige AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Passende oplossing AC-elektromotoren en -reductoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Watt Drive Antriebstechnik GmbH | WEG, WattDrive ontwikkelt, produceert en verkoopt motorreductoren, 3-fase motoren, frequentieomvormers wereldwijd en biedt een modulair, combineerbaar spectrum van complete motorreductoren | aandrijfsystemen met zijn modulaire motor en versnellingsbak. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over ZMC Italy - Industrial Transport Chains Manufacturer, deze leverancier ontwikkelt producten voor de verkoop van industriële kettingen, standaard en speciaal, met verschillende oplossingen. Partner van MAK Aandrijvingen.