MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen.

Home | Wattdrive |


MAK Aandrijvingen, partners, Wattdrive.

WattDrive, partner van MAK Aandrijvingen

 

Watt Drive is een Oostenrijks technologiebedrijf met een hoofdkantoor in Markt Piesting, ten zuiden van Wenen. Het bedrijf met wereldwijd zo´n 250 medewerkers speelt een belangrijke rol bij het aanbieden van oplossingen en antwoorden op het gebied van automatisering en aandrijftechniek.

 

Het bedrijf is actief in de aandrijftechnologiesector, waar het nauw betrokken is bij de ontwikkeling, vervaardiging en verkoop van machine-aandrijvingen, met een specialisatie in reductiemotoren, AC-motoren, frequentieomvormers en volledige aandrijfsystemen.

 

Watt Drive systemen worden gebruikt in machines en installaties wereldwijd, en het bedrijf heeft filialen en partners in alle belangrijke industriële landen.

 

De klanten van het bedrijf vertrouwen op het hoge niveau van operationele veiligheid en technisch geavanceerde producten gekoppeld aan flexibiliteit en toepassingsgerichte oplossingen.

 

De overname in november 2011 door WEG, één van de toonaangevende internationale fabrikanten van elektromotoren, maakt de toegang tot nieuwe markten en daarmee een vermenigvuldiging van de verkoop mogelijk. Het hoofdkantoor van WattDrive GmbH, het technologiecentrum en productie blijven gesitueerd in Oostenrijk.

 

 

MAK Aandrijvingen, partners, Wattdrive.

 

Downloads

 

Companybrochure MAK Aandrijvingen - Sterke schakel in de Supply Chain   MAK Aandrijvingen

 


O n z e   m e r k e n   :

 

Meer over Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Chiaravalli Trasmissioni S.p.A., partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Megadyne, ontwikkelaar en fabrikant van Tandriemen en poelies, onderdeel van AMMEGA en partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Motovario, producent van transmissie componenten die voorzien in de mechanische en mechatronische behoeften van alle industriële sectoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Pickert, specialist op het gebied van speciale ketting- en tandwielen, klantspecifieke en in kleine series vervaardigd. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Rehfuss Drive Solutions GmbH, specialist op het gebied van tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Expert in vervaardigen van speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Renold Plc: producent van rollenkettingen, tandwielen en flexibele koppelingen. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over SPG, producent van kwalitatief hoogwaardige AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Passende oplossing AC-elektromotoren en -reductoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Watt Drive Antriebstechnik GmbH | WEG, WattDrive ontwikkelt, produceert en verkoopt motorreductoren, 3-fase motoren, frequentieomvormers wereldwijd en biedt een modulair, combineerbaar spectrum van complete motorreductoren | aandrijfsystemen met zijn modulaire motor en versnellingsbak. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over ZMC Italy - Industrial Transport Chains Manufacturer, deze leverancier ontwikkelt producten voor de verkoop van industriële kettingen, standaard en speciaal, met verschillende oplossingen. Partner van MAK Aandrijvingen.