MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen.

Nieuws |


 Samenwerking Carpanelli en MAK Aandrijvingen: standaard elektromotor aangepast tot een uniek exemplaar.

Geplaatst op 02-06-2021

 

Samen met Carpanelli heeft MAK Aandrijvingen een standaard elektromotor aangepast tot een uniek exemplaar. De vraag kwam voort uit de bijzondere toepassing van een klant, waar overbelasting door onjuist gebruik een risico vormt. Deze maatwerkoplossing voorkomt overbelasting.

 

Carpanelli heeft, speciaal voor deze klant, diverse tests gedaan om zo een optimale elektromotor te ontwikkelen: de oplossing werd gevonden in een schakelaar op de klemmenkast waarmee de motoraandrijving handmatig aan- en uitgeschakeld kan worden.

 

MAK heeft deze speciale motor gecombineerd met een special van Motovario, een NMRV040 wormwiel reductor met een specifieke holle as.

 

Dit klantspecifieke product, met een bewezen kwaliteit voor industriële toepassing, geeft garantie voor een lange levensduur.

 

MAK is de sterke schakel in de Supply Chain – specialist in het assembleren van op maat gemaakte rollenketting, tandriemen, omspannen transmissie componenten en motorreductoren voor een gestroomlijnd (productie)proces.
Nieuws MAK Aandrijvingen, Sterke schakel in de Supply Chain - samenwerking Carpanelli en MAK Aandrijvingen, standaard elektromotor aangepast tot een uniek exemplaar.

 

Laatste  nieuws:

 

 

Mak Aandrijvingen, lancering nieuwe website: 3 klikken, snel navigeren, productspecificaties, pc, tablet, mobiel.

 

Downloads

 

Companybrochure MAK Aandrijvingen - Sterke schakel in de Supply Chain   MAK Aandrijvingen

 


O n z e   m e r k e n   :

 

Meer over Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Chiaravalli Trasmissioni S.p.A., partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Megadyne, ontwikkelaar en fabrikant van Tandriemen en poelies, onderdeel van AMMEGA en partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Motovario, producent van transmissie componenten die voorzien in de mechanische en mechatronische behoeften van alle industriële sectoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Pickert, specialist op het gebied van speciale ketting- en tandwielen, klantspecifieke en in kleine series vervaardigd. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Rehfuss Drive Solutions GmbH, specialist op het gebied van tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Expert in vervaardigen van speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Renold Plc: producent van rollenkettingen, tandwielen en flexibele koppelingen. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over SPG, producent van kwalitatief hoogwaardige AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Passende oplossing AC-elektromotoren en -reductoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Watt Drive Antriebstechnik GmbH | WEG, WattDrive ontwikkelt, produceert en verkoopt motorreductoren, 3-fase motoren, frequentieomvormers wereldwijd en biedt een modulair, combineerbaar spectrum van complete motorreductoren | aandrijfsystemen met zijn modulaire motor en versnellingsbak. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over ZMC Italy - Industrial Transport Chains Manufacturer, deze leverancier ontwikkelt producten voor de verkoop van industriële kettingen, standaard en speciaal, met verschillende oplossingen. Partner van MAK Aandrijvingen.