MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen.

Nieuws |


 Mijlpaal! MAK Aandrijvingen 95 jaar...

Geplaatst op 26-04-2021

 

Op 19 april hebben wij het 95 jarig bestaan van MAK Aandrijvingen gevierd. In een terugblik op 95 succesvolle jaren zijn er de afgelopen week diverse korte filmpjes op onze LinkedIn pagina geplaatst waarin steeds een ander aspect belicht is.

 

Deze prachtige mijlpaal begon al goed. We ontvingen onlangs een portret van de man, wiens naam iedere dag nog in alle communicatie wordt genoemd. Tot voor kort hadden wij geen beeld van Gerard Mak. Zijn kleinzoon deelde een mooi portret van opa Mak met ons. Hartelijk dank Pieter Tirion!
De dag voor het jubileum konden we dus een aankondiging doen, met het beeld van onze grondlegger, Gerard Mak, die op 19 april 1926 MAK Aandrijvingen B.V. opgerichtte.

 

MAK Aandrijvingen, Sterke schakel in de Supply Chain - een terugblik op 95 succesvolle jaren. Jubileum. Gerard Mak, founder 19 april 1926.

 

We trapten de week af met een terugblik op de verschillende panden en verhuizingen van de afgelopen 95 jaar. Binnen en buiten Amsterdam, waar het allemaal begon. Het filmpje sluit af met een beeld van ons bedrijfspand langs de A6, in Lelystad. Een overzicht van enkele beurzen waaraan we deelgenomen hebben volgde.

 

Een duik in de archieven waarin van de afgelopen 95 jaar ook tal van foto's te vinden zijn leverde ook herinneringen aan "hoe er in het verleden gewerkt werd" en in welke omgeving. Kantoorruimtes, werkplaatsen, prachtig materiaal om hier een post aan te wijden. Hoe in de loop van bijna honderd jaar ons gezicht naar de buitenwereld diverse metamorfoses doormaakte, de diverse uitingen binnen onze huisstijl. De tijden zijn veranderd, en MAK veranderde mee. In een bericht aan het eind van de jubileum-week sloten we af met een aantal foto's van collega's en Oud-collega's.

 

Benieuwd geworden naar de foto’s en video’s? Geniet met ons mee terwijl we terug gaan in de tijd, bladeren door onze fotoboeken, en bezoek ons op LinkedIn !
Volg ons op:  Volg ons op LinkedIn  om op de hoogte te blijven van nieuws en ontwikkelingen.

 

MAK Aandrijvingen, Sterke schakel in de Supply Chain - een terugblik op 95 succesvolle jaren. Jubileum.

 

Laatste  nieuws:

 

 

MAK Aandrijvingen, Sterke schakel in de Supply Chain - een terugblik op 95 succesvolle jaren. Jubileum.

 

Downloads

 

Companybrochure MAK Aandrijvingen - Sterke schakel in de Supply Chain   MAK Aandrijvingen

 

Eerder  verschenen:

 

 

Grip op de zaak! Polyurethaan tandriem van Megadyne Group.

 

Klantspecifieke aandrijving | Samenwerking MAK - Chiaravalli - Carpanelli.

 

Sinds 1 december 2020 staat onze vernieuwde website online!

 

 


O n z e   m e r k e n   :

 

Meer over Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Chiaravalli Trasmissioni S.p.A., partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Megadyne, ontwikkelaar en fabrikant van Tandriemen en poelies, onderdeel van AMMEGA en partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Motovario, producent van transmissie componenten die voorzien in de mechanische en mechatronische behoeften van alle industriële sectoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Pickert, specialist op het gebied van speciale ketting- en tandwielen, klantspecifieke en in kleine series vervaardigd. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Rehfuss Drive Solutions GmbH, specialist op het gebied van tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Expert in vervaardigen van speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Renold Plc: producent van rollenkettingen, tandwielen en flexibele koppelingen. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over SPG, producent van kwalitatief hoogwaardige AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Passende oplossing AC-elektromotoren en -reductoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Watt Drive Antriebstechnik GmbH | WEG, WattDrive ontwikkelt, produceert en verkoopt motorreductoren, 3-fase motoren, frequentieomvormers wereldwijd en biedt een modulair, combineerbaar spectrum van complete motorreductoren | aandrijfsystemen met zijn modulaire motor en versnellingsbak. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over ZMC Italy - Industrial Transport Chains Manufacturer, deze leverancier ontwikkelt producten voor de verkoop van industriële kettingen, standaard en speciaal, met verschillende oplossingen. Partner van MAK Aandrijvingen.