MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen.

Nieuws |


 Grip op de zaak!

Geplaatst op 28-01-2021

 

Deze polyurethaan tandriem van Megadyne Group is voorzien van de speciale Supergrip Petrol bekleding, die zorgt voor optimale grip in een humide omgeving: ideaal voor een productieproces waarbij vocht of condens onvermijdbare elementen zijn. Deze tandriem maken wij op maat voor een van onze partners, die hem toepast in pallettoevoersystemen.

 

Megadyne Group biedt een verscheidenheid aan polyurethanen, rubbers, schuimen, PVC's en andere elastomere bekledingen voor synchrone en niet-synchrone productafhandeling van bijvoorbeeld hout, papier, glas of voedingswaren. Zie hier een overzicht aan mogelijkheden.

 

MAK is de sterke schakel in de Supply Chain – specialist in het assembleren van op maat gemaakte kettingen, omspannen transmissie componenten en motoronderdelen voor een gestroomlijnd (productie)proces.
Nieuws MAK Aandrijvingen, Polyurethaan tandriem van Megadyne Group, voorzien van de speciale Supergrip Petrol bekleding. Deze tandriem door ons op maat gemaakt voor een van onze partners.

 

Laatste  nieuws:

 

 

MAK Aandrijvingen, lancering nieuwe website: 3 klikken, snel navigeren, productspecificaties, pc, tablet, mobiel.

 

Downloads

 

Companybrochure MAK Aandrijvingen - Sterke schakel in de Supply Chain   MAK Aandrijvingen

 

Eerder  verschenen:

 

 

Klantspecifieke aandrijving | Samenwerking MAK - Chiaravalli - Carpanelli.

 

Sinds 1 december 2020 staat onze vernieuwde website online!

 

 


O n z e   m e r k e n   :

 

Meer over Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Chiaravalli Trasmissioni S.p.A., partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Megadyne, ontwikkelaar en fabrikant van Tandriemen en poelies, onderdeel van AMMEGA en partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Motovario, producent van transmissie componenten die voorzien in de mechanische en mechatronische behoeften van alle industriële sectoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Pickert, specialist op het gebied van speciale ketting- en tandwielen, klantspecifieke en in kleine series vervaardigd. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Rehfuss Drive Solutions GmbH, specialist op het gebied van tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Expert in vervaardigen van speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Renold Plc: producent van rollenkettingen, tandwielen en flexibele koppelingen. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over SPG, producent van kwalitatief hoogwaardige AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Passende oplossing AC-elektromotoren en -reductoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Watt Drive Antriebstechnik GmbH | WEG, WattDrive ontwikkelt, produceert en verkoopt motorreductoren, 3-fase motoren, frequentieomvormers wereldwijd en biedt een modulair, combineerbaar spectrum van complete motorreductoren | aandrijfsystemen met zijn modulaire motor en versnellingsbak. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over ZMC Italy - Industrial Transport Chains Manufacturer, deze leverancier ontwikkelt producten voor de verkoop van industriële kettingen, standaard en speciaal, met verschillende oplossingen. Partner van MAK Aandrijvingen.