MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen.

Producten | Rollenketting | Stalen uitvoering |

 

 

Rollenketting stalen uitvoering

 

Renold Europese standaard rollen ketting
Volgens standaard ISO 606.


Over MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen. Hypermodern pand in Lelystad.
Renold rollenketting A&S stalen uitvoering

 

Renold A&S rolketting staat al lang bekend om zijn hoge kwaliteit, betaalbaarheid, betrouwbaarheid en prestaties. Het heeft een sterke reputatie opgebouwd door zijn uitstekende slijtvastheid, hoge vermoeidheidsbestendigheid en duurzaamheid en deze factoren hebben ertoe bijgedragen dat Renold A&S het meest gebruikte kettingmerk in Europa is geworden.

 

Renold A&S-ketting is verkrijgbaar in de Europese (BS) en ANSI-standaard, met een volledige reeks standaard M-, K- en verlengde pen bevestigingslippen en kan zelfs worden geleverd met een bepaald smeermiddel op basis van de specifieke eisen van een klant.

 

 

Renold rollenketting

 

Downloads

 

Renold rollenketting A&S stalen uitvoering   MAK Aandrijvingen

 

Over MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen. Hypermodern pand in Lelystad.
Renold rollenketting SD stalen uitvoering

 

Als u op zoek bent naar een product van goede kwaliteit van een betrouwbare leverancier voor "standaard duty" kettingtoepassingen, kijk dan naar Renold SD, de nieuwe benchmark in de categorie economy chain.

 

Renold wordt erkend als de wereldwijde leider op het gebied van kettingproducten en heeft productiefaciliteiten over de hele wereld. Terwijl de meeste leveranciers hun voordelige ketting inkopen, fabriceert Renold zelf.

 

Het Renold SD assortiment biedt:

 

 

Renold rollenketting

 

Downloads

 

Renold rollenketting SD stalen uitvoering   MAK Aandrijvingen

 


O n z e   m e r k e n   :

 

Meer over Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Chiaravalli Trasmissioni S.p.A., partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Megadyne, ontwikkelaar en fabrikant van Tandriemen en poelies, onderdeel van AMMEGA en partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Motovario, producent van transmissie componenten die voorzien in de mechanische en mechatronische behoeften van alle industriële sectoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Pickert, specialist op het gebied van speciale ketting- en tandwielen, klantspecifieke en in kleine series vervaardigd. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Rehfuss Drive Solutions GmbH, specialist op het gebied van tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Expert in vervaardigen van speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Renold Plc: producent van rollenkettingen, tandwielen en flexibele koppelingen. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over SPG, producent van kwalitatief hoogwaardige AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Passende oplossing AC-elektromotoren en -reductoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Watt Drive Antriebstechnik GmbH | WEG, WattDrive ontwikkelt, produceert en verkoopt motorreductoren, 3-fase motoren, frequentieomvormers wereldwijd en biedt een modulair, combineerbaar spectrum van complete motorreductoren | aandrijfsystemen met zijn modulaire motor en versnellingsbak. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over ZMC Italy - Industrial Transport Chains Manufacturer, deze leverancier ontwikkelt producten voor de verkoop van industriële kettingen, standaard en speciaal, met verschillende oplossingen. Partner van MAK Aandrijvingen.