MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen.

Producten | BLDC en DC motoren |

 

 

AC-, BLDC-, DC- en Spleetpool-motoren

 

Voor toepassingen waar volledig gestandaardiseerde AC-elektromotoren en -reductoren niet voldoen, levert MAK Aandrijvingen een assortiment van SPG dat in veel gevallen een oplossing biedt

 

Toepassing gebieden     Automotive    Kantoor    Industrie    Warmte techniek


AC-, BLDC-, DC- en Spleetpool-motoren van SPG, voor toepassingen waar volledig gestandaardiseerde AC-elektromotoren en -reductoren niet voldoen.

AC motoren

 

  • • 1 – 3 fase motoren
  • • 3 – 200 Watt
  • • Compacte behuizing 60 – 100 mm

 

Diverse mogelijkheden
standaard inductiemotor, omkeermotor, motor met houd-rem en/of snelheidsregeling. In combinatie met een compacte, kwalitatief hoogwaardige reductiekast worden de AC-motorreductoren toegepast in uiteenlopende industriële toepassingen.

 

Website Motovario

 

Downloads

 

MAK Aandrijvingen   MAK Aandrijvingen
Over MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen. Hypermodern pand in Lelystad.

DC - motor

Range PMDC / BLDC

 

  • • Flens maten en motor rondsels zelfde als AC motoren
  • • 12, 24 en 90VDC
  • • 15W – 300W

 

SPG AC-elektromotoren en -reductoren, Spleetpool-motoren BLDC DC

 

Downloads

 

MAK Aandrijvingen   MAK Aandrijvingen

 

 

 

Over MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen. Hypermodern pand in Lelystad.

Spleet pool motoren

SPG voert een breed programma van ‘shaded pole’(spleetpool) motoren (AC). De opbouw van deze motoren resulteert in een hoge betrouwbaarheid en een lage kostprijs. In combinatie met een reductiekast is dit type motorreductor geschikt voor continu-werkende apparaten die met een vaste draairichting en laag toerental worden aangedreven.

 

Website Motovario

 

Downloads

 

MAK Aandrijvingen   MAK Aandrijvingen

 


O n z e   m e r k e n   :

 

Meer over Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Chiaravalli Trasmissioni S.p.A., partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Megadyne, ontwikkelaar en fabrikant van Tandriemen en poelies, onderdeel van AMMEGA en partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Motovario, producent van transmissie componenten die voorzien in de mechanische en mechatronische behoeften van alle industriële sectoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Pickert, specialist op het gebied van speciale ketting- en tandwielen, klantspecifieke en in kleine series vervaardigd. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Rehfuss Drive Solutions GmbH, specialist op het gebied van tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Expert in vervaardigen van speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Renold Plc: producent van rollenkettingen, tandwielen en flexibele koppelingen. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over SPG, producent van kwalitatief hoogwaardige AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Passende oplossing AC-elektromotoren en -reductoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Watt Drive Antriebstechnik GmbH | WEG, WattDrive ontwikkelt, produceert en verkoopt motorreductoren, 3-fase motoren, frequentieomvormers wereldwijd en biedt een modulair, combineerbaar spectrum van complete motorreductoren | aandrijfsystemen met zijn modulaire motor en versnellingsbak. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over ZMC Italy - Industrial Transport Chains Manufacturer, deze leverancier ontwikkelt producten voor de verkoop van industriële kettingen, standaard en speciaal, met verschillende oplossingen. Partner van MAK Aandrijvingen.