MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen.

Vacatures | Open sollicitatie |


Vacatures MAK Aandrijvingen.

Werken bij MAK Aandrijvingen

 

MAK Aandrijvingen is een toonaangevende handelsonderneming voor mechanische en elektronische aandrijftechniek gevestigd in Lelystad. MAK heeft de officiële vertegenwoordiging van gerenommeerde merken op het gebied van rollenketting, tandwielen, tandriemen, elektromotoren en tandwielkasten.

 

Onze afnemers zijn machinefabrieken. MAK beschikt over assemblagefaciliteiten t.b.v. kettingmontage, het snijden en lassen van tandriemen en voor de samenbouw van motorreductoren, alsmede een productie-afdeling t.b.v. verspanende bewerkingen aan kettingwielen.

 

Van onze werknemers verwachten wij dat ze zich inzetten om met elkaar de best mogelijke resultaten te boeken. Een gedegen kennis van de onderdelen waar je je mee bezig houdt, de inzet die je toont om onze afnemers goed te bedienen en het plezier dat je in je werk hebt, zijn belangrijke pijlers.
Wij bieden onze werknemers een prettige werksfeer, een goede werkomgeving, passende beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Ben je gemotiveerd om bij ons te werken, aarzel dan niet en stuur je open sollicitatie naar:

 

MAK Aandrijvingen bv
Postbus 462
8200 AL Lelystad

 

t.a.v. Manon de Pee
HR@mak.nl

 

 

MAK Aandrijvingen, lancering nieuwe website: 3 klikken, snel navigeren, productspecificaties, pc, tablet, mobiel.

 

Downloads

 

Companybrochure MAK Aandrijvingen - Sterke schakel in de Supply Chain   MAK Aandrijvingen

 


O n z e   m e r k e n   :

 

Meer over Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Chiaravalli Trasmissioni S.p.A., partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Megadyne, ontwikkelaar en fabrikant van Tandriemen en poelies, onderdeel van AMMEGA en partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Motovario, producent van transmissie componenten die voorzien in de mechanische en mechatronische behoeften van alle industriële sectoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Pickert, specialist op het gebied van speciale ketting- en tandwielen, klantspecifieke en in kleine series vervaardigd. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Rehfuss Drive Solutions GmbH, specialist op het gebied van tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Expert in vervaardigen van speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Renold Plc: producent van rollenkettingen, tandwielen en flexibele koppelingen. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over SPG, producent van kwalitatief hoogwaardige AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Passende oplossing AC-elektromotoren en -reductoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Watt Drive Antriebstechnik GmbH | WEG, WattDrive ontwikkelt, produceert en verkoopt motorreductoren, 3-fase motoren, frequentieomvormers wereldwijd en biedt een modulair, combineerbaar spectrum van complete motorreductoren | aandrijfsystemen met zijn modulaire motor en versnellingsbak. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over ZMC Italy - Industrial Transport Chains Manufacturer, deze leverancier ontwikkelt producten voor de verkoop van industriële kettingen, standaard en speciaal, met verschillende oplossingen. Partner van MAK Aandrijvingen.