MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen.

Vacatures | Conventioneel draaier m/v (fulltime) |


Vacatures MAK Aandrijvingen, Vacature, Conventioneel draaier, m⁄v, fulltime, MAK, verspaningsafdeling, conventioneel, draaier, ambitie, CNC, draaien, programmeren, bewerken.
MAK Aandrijvingen is een professionele en toonaangevende handelsorganisatie op het gebied van mechanische en elektronische aandrijftechniek, gevestigd op bedrijventerrein Larserpoort, direct aan de A6 in Lelystad. MAK Aandrijvingen vormt met 38 medewerkers een platte organisatie met directe communicatielijnen en is onderdeel van multinational Axel Johnson, met als core values:

 

T.b.v. onze verspaningsafdeling zoeken wij op korte termijn een:

 

Conventioneel draaier m/v (fulltime)

 

met de ambitie om het CNC-draaien én programmeren te leren. Werkzaamheden bestaan o.m. uit het bewerken van ketting- en tandwielen, door deze te voorzien van pasboringen, spiebanen en lagerkamers. Alles op basis van tekening, werkbon en binnen de gestelde toleranties. Kwaliteitsgericht werken is van belang! Het machinepark bestaat uit Okuma CNC-draaibanken (analoog/dialoog), conventionele draaibanken en bewerkingscentrum. Ook ondersteuning van overige productieafdelingen o.a. kettingassemblage en productie tandriemen, behoort tot de werkzaamheden.

 

 

Functie-eisen:

 

 

MAK Aandrijvingen biedt:

 

 

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan jouw motivatie met CV naar: HR@mak.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Manon de Pee via HR@mak.nl of bel naar 0320-266966.

 

 

MAK Aandrijvingen, lancering nieuwe website: 3 klikken, snel navigeren, productspecificaties, pc, tablet, mobiel.

 

Downloads

 

Companybrochure MAK Aandrijvingen - Sterke schakel in de Supply Chain   MAK Aandrijvingen

 


O n z e   m e r k e n   :

 

Meer over Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Chiaravalli Trasmissioni S.p.A., partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Megadyne, ontwikkelaar en fabrikant van Tandriemen en poelies, onderdeel van AMMEGA en partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Motovario, producent van transmissie componenten die voorzien in de mechanische en mechatronische behoeften van alle industriële sectoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Pickert, specialist op het gebied van speciale ketting- en tandwielen, klantspecifieke en in kleine series vervaardigd. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Rehfuss Drive Solutions GmbH, specialist op het gebied van tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Expert in vervaardigen van speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Renold Plc: producent van rollenkettingen, tandwielen en flexibele koppelingen. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over SPG, producent van kwalitatief hoogwaardige AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Passende oplossing AC-elektromotoren en -reductoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Watt Drive Antriebstechnik GmbH | WEG, WattDrive ontwikkelt, produceert en verkoopt motorreductoren, 3-fase motoren, frequentieomvormers wereldwijd en biedt een modulair, combineerbaar spectrum van complete motorreductoren | aandrijfsystemen met zijn modulaire motor en versnellingsbak. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over ZMC Italy - Industrial Transport Chains Manufacturer, deze leverancier ontwikkelt producten voor de verkoop van industriële kettingen, standaard en speciaal, met verschillende oplossingen. Partner van MAK Aandrijvingen.