MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen.

Vacatures | Sales engineer m⁄v (fulltime) |


Vacature Sales engineer m⁄v (fulltime), MAK Aandrijvingen, sterke schakel in de Supply Chain. Kernwoorden: verwerking, afhandeling,
opvolging, vaardigheden, aanvraag, accountmanagers, leveranciers, inkoop, support, Contact, adviseren, uitvoeren, maatwerk, beoordelen, voorraad,
monitoren, anticiperen, reclamaties, werktuigbouw, commerciële, ERP, software, MS office, programma
MAK Aandrijvingen is een professionele en toonaangevende handelsorganisatie op het gebied van mechanische en elektronische aandrijftechniek, gevestigd op bedrijventerrein Larserpoort, direct aan de A6 in Lelystad. MAK Aandrijvingen vormt met 38 medewerkers een platte organisatie met directe communicatielijnen en is onderdeel van multinational Axel Johnson, met als core values:

 

Ter versterking van onze sales afdeling zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

 

Sales engineer m⁄v (fulltime)

 

 

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een gedreven sales engineer met een commerciële en - bij voorkeur technische - achtergrond. Je hebt een aantal jaar ervaring opgedaan in een technische en/of commerciële omgeving en je bent nu klaar voor een volgende stap in een dynamische omgeving. Je hebt affiniteit met (aandrijf)techniek en wilt hier graag meer van weten. Daarnaast ben je commercieel ingesteld, servicegericht en communicatief sterk.

 

Functieomschrijving
Als sales engineer ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van mechanische aandrijfcomponenten aan de OEM-markt. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en je bent verantwoordelijk voor de order en offerte stroom (verwerking, afhandeling en opvolging). Met jouw commerciële vaardigheden ben je in staat iedere aanvraag om te zetten in een opdracht. Om de klant optimaal van dienst te zijn werk je ook intensief samen met onze accountmanagers in de buitendienst. Over prijzen en beschikbaarheid van producten heb je dagelijks contact met internationale leveranciers en werk je nauw samen met jouw collega’s van de afdeling inkoop.
Je gaat onderdeel uit maken van het sales team dat bestaat uit 3 sales engineers en 3 collega’s op sales support.

 

Wat ga je doen?

 

Welke kennis en ervaring neem je mee?

 

Wat krijg je ervoor terug?

 

Ben je geïnteresseerd? Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Stuur jouw c.v. en motivatie naar HR@mak.nl t.a.v. Manon de Pee.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Manon de Pee via HR@mak.nl of bel naar 0320-266966.

 

 

MAK Aandrijvingen, Vacature Financieel administratief medewerker m⁄v (24 uur/week). Processen, systeeminrichting, starter, junior, allround, uitdaging, affiniteit, facturatie, Digitaal, MS-officeprogramma, MBO, werkniveau, denkniveau, werkervaring.

 

Downloads

 

Companybrochure MAK Aandrijvingen - Sterke schakel in de Supply Chain   MAK Aandrijvingen

 


O n z e   m e r k e n   :

 

Meer over Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Chiaravalli Trasmissioni S.p.A., partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Megadyne, ontwikkelaar en fabrikant van Tandriemen en poelies, onderdeel van AMMEGA en partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Motovario, producent van transmissie componenten die voorzien in de mechanische en mechatronische behoeften van alle industriële sectoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Pickert, specialist op het gebied van speciale ketting- en tandwielen, klantspecifieke en in kleine series vervaardigd. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Rehfuss Drive Solutions GmbH, specialist op het gebied van tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Expert in vervaardigen van speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Renold Plc: producent van rollenkettingen, tandwielen en flexibele koppelingen. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over SPG, producent van kwalitatief hoogwaardige AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Passende oplossing AC-elektromotoren en -reductoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Watt Drive Antriebstechnik GmbH | WEG, WattDrive ontwikkelt, produceert en verkoopt motorreductoren, 3-fase motoren, frequentieomvormers wereldwijd en biedt een modulair, combineerbaar spectrum van complete motorreductoren | aandrijfsystemen met zijn modulaire motor en versnellingsbak. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over ZMC Italy - Industrial Transport Chains Manufacturer, deze leverancier ontwikkelt producten voor de verkoop van industriële kettingen, standaard en speciaal, met verschillende oplossingen. Partner van MAK Aandrijvingen.