MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen.

Vacatures | Logistiek medewerker m⁄v (fulltime) |


Vacatures MAK Aandrijvingen, Logistiek medewerker m⁄v (fulltime). optimaal, team, dynamische, functie, gestructureerd, overzicht, verantwoordelijk, aanspreekpunt, medewerker, nauwkeurigheid, kwaliteitsbewust, flexibele, Fulltimebaan, uitdaging, variatie.
MAK Aandrijvingen is een professionele en toonaangevende handelsorganisatie op het gebied van mechanische en elektronische aandrijftechniek, gevestigd op bedrijventerrein Larserpoort, direct aan de A6 in Lelystad. MAK Aandrijvingen vormt met 38 medewerkers een platte organisatie met directe communicatielijnen en is onderdeel van multinational Axel Johnson, met als core values:

 

Ter versterking van ons logistieke team zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

 

Logistiek medewerker m⁄v (fulltime)

 

Leverperformance is een van de pijlers van ons bedrijf. Een optimaal logistiek proces en een gemotiveerd logistiek team vormt hiervoor de basis. De logistiek ontwikkelt zich steeds meer en ook MAK beweegt daarin mee door op digitaal vlak de processen daarop aan te sluiten.

 

Ben jij op zoek naar een dynamische functie binnen de logistiek? Heb jij affiniteit met techniek, kun jij kwaliteitscontroles uitvoeren o.b.v. technische specificatie/tekening? Denk jij graag mee in optimalisering van processen, kun je gestructureerd werken en ben jij in staat het overzicht te houden? Dan is dit deze functie jou op het lijf geschreven!

 

Functieomschrijving
Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van de in- en uitgaande goederenstroom. Je bent het 1e aanspreekpunt voor je collega’s als het gaat om de ingaande goederen. Aan de hand van de dagelijkse picklisten verzamel je de orders en lever je aandrijfcomponenten aan, aan de productieafdelingen. Daarnaast verwerk je binnenkomende goederen in het magazijn: je controleert nauwgezet op specificatie of aan de hand van de tekening of het artikel op voorraad gezet kan worden. Vervolgens plaats jij de goederen op locatie. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het overzichtelijk houden van het magazijn.

 

Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden als Logistiek Medewerker:

 

 

Welke kennis en ervaring neem je mee?

 

 

Wat krijg je ervoor terug?

 

 

Ben je geïnteresseerd? Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Stuur jouw c.v. en motivatie naar HR@mak.nl t.a.v. Manon de Pee.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Manon de Pee via HR@mak.nl of bel naar 0320-266966.

 

 

MAK Aandrijvingen, lancering nieuwe website: 3 klikken, snel navigeren, productspecificaties, pc, tablet, mobiel.

 

Downloads

 

Companybrochure MAK Aandrijvingen - Sterke schakel in de Supply Chain   MAK Aandrijvingen

 


O n z e   m e r k e n   :

 

Meer over Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Chiaravalli Trasmissioni S.p.A., partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Megadyne, ontwikkelaar en fabrikant van Tandriemen en poelies, onderdeel van AMMEGA en partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Motovario, producent van transmissie componenten die voorzien in de mechanische en mechatronische behoeften van alle industriële sectoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Pickert, specialist op het gebied van speciale ketting- en tandwielen, klantspecifieke en in kleine series vervaardigd. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Rehfuss Drive Solutions GmbH, specialist op het gebied van tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Expert in vervaardigen van speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Renold Plc: producent van rollenkettingen, tandwielen en flexibele koppelingen. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over SPG, producent van kwalitatief hoogwaardige AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Passende oplossing AC-elektromotoren en -reductoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Watt Drive Antriebstechnik GmbH | WEG, WattDrive ontwikkelt, produceert en verkoopt motorreductoren, 3-fase motoren, frequentieomvormers wereldwijd en biedt een modulair, combineerbaar spectrum van complete motorreductoren | aandrijfsystemen met zijn modulaire motor en versnellingsbak. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over ZMC Italy - Industrial Transport Chains Manufacturer, deze leverancier ontwikkelt producten voor de verkoop van industriële kettingen, standaard en speciaal, met verschillende oplossingen. Partner van MAK Aandrijvingen.