MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen.

Vacatures | Administratief medewerker m⁄v (20 uur/week) |


Vacature administratief medewerker m⁄v (24 uur/week). handelsorganisatie, mechanische, elektronische, aandrijftechniek, multinational, Axel Johnson, assisteren, rapportages, bedrijfsbureau, Controleren, inboeken, inkoop-, handelsfacturen, bankmutaties, processen, systeeminrichting, starter, junior, allround, uitdaging, affiniteit.
MAK Aandrijvingen is een professionele en toonaangevende handelsorganisatie op het gebied van mechanische en elektronische aandrijftechniek, gevestigd op bedrijventerrein Larserpoort, direct aan de A6 in Lelystad. MAK Aandrijvingen vormt met 38 medewerkers een platte organisatie met directe communicatielijnen en is onderdeel van multinational Axel Johnson, met als core values:

 

Ter versterking van ons team zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

 

Administratief medewerker m⁄v (20 uur/week)

 

 

Wie zoeken wij?
Ben je communicatief vaardig en daag jij jezelf uit om zo efficiënt mogelijk te werken? Wij zijn op zoek naar een aanstormend talent die het leuk vindt om aan de slag te gaan als administratief medewerker. Wie weet ben jij onze match!
Je hebt reeds enige ervaring opgedaan als administratieve kracht en je bent nu klaar voor een volgende stap in een dynamische omgeving. Je bent goed met cijfers en bent positief ingesteld, nauwkeurig en gestructureerd, waardoor je t.a.t. het overzicht behoudt. Je bent organisatorisch sterk, hebt goede communicatieve eigenschappen en vindt het leuk om verkoop en inkoop optimaal te ondersteunen door het proces van orderverwerking goed te begeleiden.

 

Functieomschrijving
Als administratief medewerker maak je deel uit van ons Bedrijfsbureau, het ‘administratieve hart’ van onze organisatie. Je plaatst de orders in ons ERP-systeem en ondersteunt onze verkoopafdeling bij het bewaken van de juiste afhandeling. Ook sta je in nauw contact met onze productie en logistieke afdelingen. Via een accurate orderregistratie zorg jij ervoor dat de orders op het juiste moment en op de gewenste wijze naar onze klanten gaan. Daarnaast zorg jij ervoor dat de stambestanden up-to-date zijn, waarbij je overzicht houdt op de diverse databases waarin de stamgegevens zijn vastgelegd. Ook de afdeling Inkoop kan op jouw ondersteuning rekenen.

 

Wat ga je doen?

 

Welke kennis en ervaring neem je mee?

 

Wat krijg je ervoor terug?

 

Ben je geïnteresseerd? Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Stuur jouw c.v. en motivatie naar HR@mak.nl t.a.v. Manon de Pee.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Manon de Pee via HR@mak.nl of bel naar 0320-266966.

 

 

MAK Aandrijvingen, Vacature Financieel administratief medewerker m⁄v (24 uur/week). Processen, systeeminrichting, starter, junior, allround, uitdaging, affiniteit, facturatie, Digitaal, MS-officeprogramma, MBO, werkniveau, denkniveau, werkervaring.

 

Downloads

 

Companybrochure MAK Aandrijvingen - Sterke schakel in de Supply Chain   MAK Aandrijvingen

 


O n z e   m e r k e n   :

 

Meer over Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Chiaravalli Trasmissioni S.p.A., partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Megadyne, ontwikkelaar en fabrikant van Tandriemen en poelies, onderdeel van AMMEGA en partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Motovario, producent van transmissie componenten die voorzien in de mechanische en mechatronische behoeften van alle industriële sectoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Pickert, specialist op het gebied van speciale ketting- en tandwielen, klantspecifieke en in kleine series vervaardigd. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Rehfuss Drive Solutions GmbH, specialist op het gebied van tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Expert in vervaardigen van speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Renold Plc: producent van rollenkettingen, tandwielen en flexibele koppelingen. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over SPG, producent van kwalitatief hoogwaardige AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Passende oplossing AC-elektromotoren en -reductoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Watt Drive Antriebstechnik GmbH | WEG, WattDrive ontwikkelt, produceert en verkoopt motorreductoren, 3-fase motoren, frequentieomvormers wereldwijd en biedt een modulair, combineerbaar spectrum van complete motorreductoren | aandrijfsystemen met zijn modulaire motor en versnellingsbak. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over ZMC Italy - Industrial Transport Chains Manufacturer, deze leverancier ontwikkelt producten voor de verkoop van industriële kettingen, standaard en speciaal, met verschillende oplossingen. Partner van MAK Aandrijvingen.