MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen.

Producten | Rollenketting | Sovereign |


Over MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen. Hypermodern pand in Lelystad.

Sovereign Ketting

Sommige toepassingen vragen om een specifieke oplossing. Proberen om een standaard ketting te gebruiken in een veeleisende omgeving zal leiden tot een drastische vermindering van de levensduur, mogelijke uitval van de ketting en dure onderbrekingen, terwijl dit alles kan worden voorkomen door een ketting te kiezen die is ontworpen voor de klus.
Abrasieve omgevingen zoals bij de productie van bakstenen en dakpannen, die worden gekenmerkt door stof en puin, zijn perfecte voorbeelden van toepassingen die het gebruik van de Renold Sovereign ketting vereisen. Renold Sovereign omvat een oppervlaktebehandeling die zorgt voor een sterk verhoogde slijtvastheid. De ketting is bestand tegen het effect van stof en vuil dat in de lagergebieden tussen de pennen, bussen en platen terechtkomt, een effect dat een standaard-specificatieketen snel zou doen wegslijten.

 

TOEPASSINGEN

 

KENMERKEN & VOORDELEN

 

Renold rollenketting

 

Downloads

 

Renold Sovereign rollenketting   MAK Aandrijvingen

 


O n z e   m e r k e n   :

 

Meer over Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Chiaravalli Trasmissioni S.p.A., partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Megadyne, ontwikkelaar en fabrikant van Tandriemen en poelies, onderdeel van AMMEGA en partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Motovario, producent van transmissie componenten die voorzien in de mechanische en mechatronische behoeften van alle industriële sectoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Pickert, specialist op het gebied van speciale ketting- en tandwielen, klantspecifieke en in kleine series vervaardigd. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Rehfuss Drive Solutions GmbH, specialist op het gebied van tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Expert in vervaardigen van speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Renold Plc: producent van rollenkettingen, tandwielen en flexibele koppelingen. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over SPG, producent van kwalitatief hoogwaardige AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Passende oplossing AC-elektromotoren en -reductoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Watt Drive Antriebstechnik GmbH | WEG, WattDrive ontwikkelt, produceert en verkoopt motorreductoren, 3-fase motoren, frequentieomvormers wereldwijd en biedt een modulair, combineerbaar spectrum van complete motorreductoren | aandrijfsystemen met zijn modulaire motor en versnellingsbak. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over ZMC Italy - Industrial Transport Chains Manufacturer, deze leverancier ontwikkelt producten voor de verkoop van industriële kettingen, standaard en speciaal, met verschillende oplossingen. Partner van MAK Aandrijvingen.