MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen.

Producten | Rollenketting | Renold Syno onderhoudsvrij |


MAK Aandrijvingen, Rollenketting Renold Syno onderhoudsvrij, vernikkeld.

Rollenketting Renold Syno onderhoudsvrij

Voor gebruik in hygiënische toepassingen of situaties waarin besmetting door smeermiddel moet worden vermeden, beschikt de Renold Syno vernikkelde ketting over alle eigenschappen die u nodig heeft van een ketting. Met een door de voedingsmiddelenindustrie goedgekeurd smeermiddel in de gesinterde bus zal deze ketting in bijna alle gevallen niet opnieuw gesmeerd hoeven te worden.
De coating is ook geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie; een uniek onderdeel voor elke ketting.

 

Verkrijgbaar in dozen van 10 voet lengte van 06B tot 24B en ANSI 40 tot ANSI 100, simplex en duplex met een standaard pendiameter. Dit betekent dat Renold Syno vernikkelde ketting dimensioneel uitwisselbaar is met standaard rolkettingen en zelfs verenigbaar is met standaard kettingwielen.

 

Met het soort uitstekende slijtvastheid en vermoeiingsweerstand dat u van een Renold ketting verwacht, overtreft Syno Nickel Plated ketting elk product van de concurrent dat wordt gepromoot als smeerarm of smeervrij. Deze ketting is al getest door grote bedrijven in de voedingssector en elders. Als u met minimale smering moet werken, maar geen concessies kunt doen aan de prestaties, kunnen wij uw productiviteit verhogen, uw stilstand verkorten en u tijd en geld besparen.

 

kenmerken

 

MAK Aandrijvingen, Rollenketting Renold Syno onderhoudsvrij, vernikkeld.

 

Downloads

 

Rehfuss SM / SMN  Bewezen kwaliteit volledig in RVS   MAK Aandrijvingen

 


O n z e   m e r k e n   :

 

Meer over Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Chiaravalli Trasmissioni S.p.A., partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Megadyne, ontwikkelaar en fabrikant van Tandriemen en poelies, onderdeel van AMMEGA en partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Motovario, producent van transmissie componenten die voorzien in de mechanische en mechatronische behoeften van alle industriële sectoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Pickert, specialist op het gebied van speciale ketting- en tandwielen, klantspecifieke en in kleine series vervaardigd. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Rehfuss Drive Solutions GmbH, specialist op het gebied van tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Expert in vervaardigen van speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Renold Plc: producent van rollenkettingen, tandwielen en flexibele koppelingen. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over SPG, producent van kwalitatief hoogwaardige AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Passende oplossing AC-elektromotoren en -reductoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Watt Drive Antriebstechnik GmbH | WEG, WattDrive ontwikkelt, produceert en verkoopt motorreductoren, 3-fase motoren, frequentieomvormers wereldwijd en biedt een modulair, combineerbaar spectrum van complete motorreductoren | aandrijfsystemen met zijn modulaire motor en versnellingsbak. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over ZMC Italy - Industrial Transport Chains Manufacturer, deze leverancier ontwikkelt producten voor de verkoop van industriële kettingen, standaard en speciaal, met verschillende oplossingen. Partner van MAK Aandrijvingen.