MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen.

Producten | Reductoren | Verfsystemen |


MAK Aandrijvingen, verfsystemen speciale coating en juiste behandeling reductoren, elektromotoren, Washdown aandrijvingen.

Duurzaam door speciale coating en juiste behandeling


Verfsystemen

Reductoren geleverd door MAK Aandrijvingen kunnen worden afgewerkt met verfsystemen die aansluiten bij de Europese roest-corrosieschaal nr. R.E.2.8 en ISO norm 12944. Door de combinatie van een zeer afsluitende en corrosiewerende tweecomponenten primer met een eveneens roestwerende tweecomponenten toplaag zijn onze aandrijvingen zeer goed bestand tegen mechanische en chemische belasting.De mate van bescherming tegen corrosievorming wordt afgeleid door de verfsystemen MK-1 / MK-WD-Maritiem met Europese roest-corrosieschaal nr. R.E.2.8 en ISO norm 12944.Ook het kleurbehoud van de toplaag en daarmee de esthetische waarde van de aandrijving is gewaarborgd.

 

Voor informatie over het juiste verfsysteem kunt u documentatie downloaden of contact opnemen met een van onze adviseurs.

 

Washdown aandrijving

Daarnaast kunnen we een aandrijving compleet washdown maken Er wordt naast het verfsysteem extra aandacht besteed aan de dichtheid van de motor IP66 en alle bewegende delen zijn van RVS.

 

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Via deze link komt u snel met ons in contact.

 

Downloads

 

MAK Aandrijvingen Verfsystemen WashDown   MAK Aandrijvingen

 


O n z e   m e r k e n   :

 

Meer over Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Chiaravalli Trasmissioni S.p.A., partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Megadyne, ontwikkelaar en fabrikant van Tandriemen en poelies, onderdeel van AMMEGA en partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Motovario, producent van transmissie componenten die voorzien in de mechanische en mechatronische behoeften van alle industriële sectoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Pickert, specialist op het gebied van speciale ketting- en tandwielen, klantspecifieke en in kleine series vervaardigd. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Rehfuss Drive Solutions GmbH, specialist op het gebied van tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Expert in vervaardigen van speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Renold Plc: producent van rollenkettingen, tandwielen en flexibele koppelingen. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over SPG, producent van kwalitatief hoogwaardige AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Passende oplossing AC-elektromotoren en -reductoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Watt Drive Antriebstechnik GmbH | WEG, WattDrive ontwikkelt, produceert en verkoopt motorreductoren, 3-fase motoren, frequentieomvormers wereldwijd en biedt een modulair, combineerbaar spectrum van complete motorreductoren | aandrijfsystemen met zijn modulaire motor en versnellingsbak. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over ZMC Italy - Industrial Transport Chains Manufacturer, deze leverancier ontwikkelt producten voor de verkoop van industriële kettingen, standaard en speciaal, met verschillende oplossingen. Partner van MAK Aandrijvingen.