MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen.

Producten | Elektromotoren | Carpanelli RVS|


MAK Aandrijvingen, Elektromotoren Carpanelli RVS, Stainless steel.

RVS elektromotoren

 

Roestvrijstalen motorlijn met volledig glad oppervlak, in staat om te voldoen aan de hoogste hygiënische normen die de markt eist en deze te garanderen.

 

De motoren zijn vervaardigd met een buizenframe, volledig gesloten en zonder ventilatie. De gegevens op het typeplaatje worden direct met een laser op de achterzijde van de motor gegraveerd, zonder dat er materiaal wordt verwijderd. Alle uitwendige onderdelen van de motor zijn van roestvrij staal, zonder gebruik van plastic onderdelen. Het oppervlak van deze motoren is uiterst eenvoudig schoon te maken en ze zijn bestand tegen de meest voorkomende agressieve middelen die worden gebruikt om de primaire machine, waaronder de motor, te reinigen. Er is geen plek waar stof of verwerkingsresten zich kunnen ophopen. Roestvrijstalen motoren zijn beschikbaar met een enkele wartel of met de achterste klemmenkast, waarbij het ook mogelijk is om een klemmenblok, rem of een positie-omvormer te plaatsen.

 

Deze motoren zijn uitstekend bestand tegen roest en staan voor een betrouwbare en langdurige oplossing in gebieden waar hygiëne een standaard vereiste is. De IP-classificatie van roestvrijstalen motoren is IP69K en de efficiëntieklasse is IE4 Premium. Dankzij een nauwkeurig elektrisch ontwerp zijn de interne verwarming en de oppervlaktetemperatuur beperkt. Bovendien zijn deze motoren bijzonder geschikt voor gebruik met een omvormer, omdat ze gemaakt zijn met een superieure klasse isolatie. Onze motoren worden 100% in Italië gemaakt met hoogwaardige materialen en gecontroleerde processen.

 

Net als bij alle andere Carpanellimotoren is het ook voor de roestvrijstalen motoren mogelijk om speciale op maat gemaakte oplossingen te bestuderen en ontwerpen, zowel elektrisch als mechanisch, om volledig aan alle behoeftes van de klant te kunnen voldoen.

 

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Via deze link komt u snel met ons in contact.

 

MAK Aandrijvingen, Elektromotoren Carpanelli RVS, Stainless steel.

 

Downloads

 

Carpanelli - Hygienic Line, Washdown Motors |IE4 Premium Efficiency   MAK Aandrijvingen

 


O n z e   m e r k e n   :

 

Meer over Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Chiaravalli Trasmissioni S.p.A., partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Megadyne, ontwikkelaar en fabrikant van Tandriemen en poelies, onderdeel van AMMEGA en partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Motovario, producent van transmissie componenten die voorzien in de mechanische en mechatronische behoeften van alle industriële sectoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Pickert, specialist op het gebied van speciale ketting- en tandwielen, klantspecifieke en in kleine series vervaardigd. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Rehfuss Drive Solutions GmbH, specialist op het gebied van tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Expert in vervaardigen van speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Renold Plc: producent van rollenkettingen, tandwielen en flexibele koppelingen. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over SPG, producent van kwalitatief hoogwaardige AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Passende oplossing AC-elektromotoren en -reductoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Watt Drive Antriebstechnik GmbH | WEG, WattDrive ontwikkelt, produceert en verkoopt motorreductoren, 3-fase motoren, frequentieomvormers wereldwijd en biedt een modulair, combineerbaar spectrum van complete motorreductoren | aandrijfsystemen met zijn modulaire motor en versnellingsbak. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over ZMC Italy - Industrial Transport Chains Manufacturer, deze leverancier ontwikkelt producten voor de verkoop van industriële kettingen, standaard en speciaal, met verschillende oplossingen. Partner van MAK Aandrijvingen.