MAK Aandrijvingen, leverancier van elektromotoren, reductoren, omspannen aandrijvingen als rollenketting, transportketting, kettingwielen en tandriemen.

Producten | Transportketting |


Transport ketting van ZMC

 

ZMC produceert genormaliseerde transportkettingen volgens DIN 8181, DIN 8167, DIN 8165 en de British Standard range, in alle uitvoeringen, waaronder hollebout uitvoering, diverse meenemers, draagkettingen en transportkettingen in roestvaststalen uitvoering.

 

Transportketting ZMC - Niet standaard ketting metrische steek
Niet standaard
metrisch


Massieve bout
Holle bout
Draagketting
Transportketting ZMC - Niet standaard ketting
Niet standaard
ketting


Holle bout

 

 

Transportketting ZMC - volgens BS 4116
Transportketting
BS 4116


Massieve bout
Holle bout
Draagketting
Transportketting ZMC - volgens ISO 1977 DIN 8167
Transportketting
ISO1977 DIN8167


Massieve bout
Holle bout
Draagketting
Transportketting ZMC - volgens DIN 8165
Transportketting
DIN 8165


Massieve bout
Holle bout
Draagketting
Transportketting ZMC - ANSI
ANSI
Transportketting


Massieve bout

 

 

 

Transport ketting voor speciale toepassingen

 

Wanneer er voor een toepassing geen geschikte oplossing te vinden is bij de standaard producten, staan de ervaring en expertise van ZMC ter beschikking. Duizenden speciale kettingen, reeds ontworpen en getest in elke industriële sector, kunnen in overweging worden genomen en eindeloos meer oplossingen kunnen worden bestudeerd en ontworpen om aan de behoeftes van de klant te kunnen voldoen. De juiste combinatie van materialen, warmtebehandeling, oppervlaktebehandeling, geometrie, afmetingen en innovatieve technische oplossingen stelt ons in staat om de meest complexe uitdagingen aan te gaan en de vereiste prestaties te bereiken.

 

 

ZMC transportketting

 

Downloads

 

ZMC transportkettingen   ZMC Transportkettingen | MAK kettingbrochure ZMC | ZMC General Catalogue
MAK Aandrijvingen

 


O n z e   m e r k e n   :

 

Meer over Carpanelli Motori Elettrici, partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Chiaravalli Trasmissioni S.p.A., partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Megadyne, ontwikkelaar en fabrikant van Tandriemen en poelies, onderdeel van AMMEGA en partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Motovario, producent van transmissie componenten die voorzien in de mechanische en mechatronische behoeften van alle industriële sectoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Pickert, specialist op het gebied van speciale ketting- en tandwielen, klantspecifieke en in kleine series vervaardigd. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Rehfuss Drive Solutions GmbH, specialist op het gebied van tandwielkasten, wormwielkasten en variatoren. Expert in vervaardigen van speciale behuizingen of op de toepassing aangepaste reductoren in grote hoeveelheden. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Renold Plc: producent van rollenkettingen, tandwielen en flexibele koppelingen. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over SPG, producent van kwalitatief hoogwaardige AC-, permanent magneet DC- en borstelloze DC-motoren met aanbouwbare reductiekast en diverse benodigdheden t.b.v. montage. Passende oplossing AC-elektromotoren en -reductoren. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over Watt Drive Antriebstechnik GmbH | WEG, WattDrive ontwikkelt, produceert en verkoopt motorreductoren, 3-fase motoren, frequentieomvormers wereldwijd en biedt een modulair, combineerbaar spectrum van complete motorreductoren | aandrijfsystemen met zijn modulaire motor en versnellingsbak. Partner van MAK Aandrijvingen. Meer over ZMC Italy - Industrial Transport Chains Manufacturer, deze leverancier ontwikkelt producten voor de verkoop van industriële kettingen, standaard en speciaal, met verschillende oplossingen. Partner van MAK Aandrijvingen.